Εγκαίνια Super Market στην Κίνα-Shenzhen

Στα πλαίσια της συμφωνίας της Olympus Olive Oil με τη Κινέζικη εταιρεία V.V.O,

εκπρόσωποι της εταιρείας μας, παρευρέθησαν 

στα εγκαίνια δυο supermarket με επιλεγμένα είδη διατροφής από όλο τον κόσμο στην πόλη Shenzhen.

 

 

Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε δεξίωση παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων απ’ όλο το φάσμα των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Κίνας.

 

 

Κατα τη διάρκεια της δεξίωσης δόθηκε η ευκαιρία στον πρόεδρο της VVO, Fan Chiaobin και στον director manager της Olympus Olive Oil, να μιλήσουν γι’ αυτή την αποκλειστική συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών.

 

 

Μεταξύ των άλλων ο κύριος Fan Chiaobin στην ομιλία του αναφέρθηκε στη γενικότερη τάση των τελευταίων ετών του κινέζικου πληθυσμού για υιοθέτηση μιας πιο μεσογειακής διατροφής, με κυρίαρχο προιόν το ελαιόλαδο.

 

 

Ακόμα εξέφρασε την εκτίμηση της κινέζικης εταιρείας για την επιχερηματική δράση της Οlympus Olive Oil, μίλησε για την αξιοπιστία της και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικών νέων συμφωνιών.

 

 

Τέλος, στην ομιλία του ο πρόεδρος της VVO μίλησε για το όραμα της εταιρείας να αυξήσει τον ήδη μεγάλο αριθμό των καταστημάτων της εντός της επόμενης τριετίας φτάνοντας τα 300 καταστήματα και ανάγοντας την σε υπερδύναμη στην αγορά τροφίμων.

 

 

Παίρνοντας το λόγο ο director manager της Olympus Olive Oil, εξέφρασε την ικανοποίηση που δίνει στην ελληνική εταιρεία η εξασφάληση μιας τόσο μεγάλης και αποκλειστικής συμφωνίας και δεσμεύτηκε για την ομαλή διεκπεραίωσή της.  

 

 

Πατήστε εδώ για επιστροφή στα νέα μας..